Webdesign

Kwaliteit en (persoonlijke) service staat bij ons voorop!

line_b webhosting webhosting_slogan line_b

Een website die er niet alleen goed uit ziet maar ook nog eens gebruiksvriendelijk is en professionaliteit uitstraalt laat gegarandeerd een goede indruk achter bij de bezoeker. Op basis van deze uitgangspunten ontwikkelt eRush.nl de website voor uw bedrijf. De website zal ontwikkeld worden op basis van webstandaarden, dit zorgt er voor dat de laadtijd van uw website vermindert, de vindbaarheid middels zoekmachines vergroot wordt en uw website er op meest gebruikte browsers (Safari, Internet Explorer en Firefox) hetzelfde uitziet.

Ook bieden wij oplossingen voor het beheer van uw website. U kunt ervoor kiezen om zelf het onderhoud van uw website te doen of u kunt het onderhoud aan ons overlaten. Dit kan door middel van een onderhouds- contract of volgens uurtarief.
Wanneer u liever zelf het onderhoud verzorgt, dan maken we gebruik van CMS, een Content Management Systeem.

Meer informatie vindt u op de pagina Content Management Systeem.


Heeft u interesse of vragen?

Bent u nog niet overtuigd en wilt u eerst iets meer van ons zien? Neemt u eens een kijkje in onze showcase. Hier kunt u een overzicht vinden van ons werk door de jaren heen.

Webstandaarden

Wij werken volgens webstandaarden

line_big Wij zijn een fanatieke voorstander van het bouwen van websites volgens de webstandaarden die zijn vastgelegd door het W3C. Dit houdt onder andere in dat de structuur en vormgeving strikt gescheiden zijn van elkaar. Ook bouwen wij de websites semantisch op. Hierdoor is het gemakkelijker voor screenreaders en alternatieve browsers om de inhoud te lezen en weer te geven.

Wanneer een website gebouwd is volgens de webstandaarden van W3C ziet de website er prachtig uit in moderne browsers en is hij probleemloos te zien in oudere browsers. Zonder de webstandaarden van W3C komt de website niet meer goed uit en zullen er problemen onstaan met het weergeven van de site in oudere browsers. Voor meer informatie over W3C verwijzen wij u graag naar de website van W3C

 

Services

U kunt bij eRush.nl terecht voor:

line_big
  • Grafisch Ontwerp
  • Web(re)design
  • Webhosting
  • Domeinnamen
  • Content Management System
  • Website onderhoud

 

 

 

 

 

 

img_php