Control Management Systeem

Van alle gemakken voorzien.

line_b webhosting webhosting_sloganline_b

Een contentbeheersysteem of contentmanagement- systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren.

Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers.

eRush.nl maakt gebruik van het opensource CMS Drupal. Drupal is open-source software onder de GPL-licentie. Op deze manier kunt u tegen een relatief laag bedrag toch gebruik maken van een compleet en uitgebreid CMS.

Wij rekenen alleen kosten voor de installatie en implementatie van het CMS. Eventueel kunnen er honderden extra modules geinstalleerd worden tegen een kleine bijdrage.


Heeft u interesse of vragen?

Bent u nog niet overtuigd en wilt u eerst iets meer van ons zien? Neemt u eens een kijkje in onze showcase. Hier kunt u een overzicht vinden van ons werk door de jaren heen.

Laatste Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes...

Nieuwe website voor SPC Dordrecht

27-08-2012

Voor SPC Dordrecht zullen wij een informatie website ontwikkelen op basis van het Drupal CMS. Binnenkort online!

eRush.nl gaat over de grens

01-08-2012

Timelab, uit België, brengt kunst en technologie samen en zorgt voor een omgeving die aanzet tot reflectie en verdieping, tot actie, tot samenwerken, tot creatie en innovatie. Wij zullen een geheel nieuwe website ontwikkelen op basis van het Drupal CMS. Naar verwachting zal de website half oktober online gaan.

eRush.nl zoekt partners

30-07-2012

Wij zijn altijd geïnteresseerd in een leuke samenwerking met andere bedrijven! Neem snel contact met ons op.Services

U kunt bij eRush.nl terecht voor:

line_big
  • Grafisch Ontwerp
  • Web(re)design
  • Webhosting
  • Domeinnamen
  • Content Management System
  • Website onderhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_php